Termički prijenosni pisači za industrijsku primjenu

on
Categories: Phoenix Contact

Nova generacija termičkih prijenosnih pisača tvrtke Phoenix Contact izrađuje brzo i pouzdano visokokvalitetne industrijske oznake.

Sustavi pisača imaju impresivan integrirani zaslon na dodir u boji koji vas vodi kroz izbornik intuitivno koristeći jasne simbole. Thermomark Card 2.0 ispisuje oznake u obliku kartice i lista. Thermomark Roll 2.0 je svestrani, učinkoviti pisač u obliku valjka za širok raspon materijala za označavanje u rolnom i beskrajnom formatu.

Prednost tehnologije termičkog prijenosa je rad bez održavanja. Automatsko otkrivanje materijala osigurava optimalne postavke pisača i sprječava pogreške u ispisu. Thermomark Card 2.0 ispisuje oznake u formatu kartice u samo 8 sekundi. Rezolucija ispisa je 300 dpi. Thermomark Roll 2.0 također ispisuje materijale za označavanje stezaljki, vodiča, kablova, uređaja i sustava s otiskom ispisa 300 dpi pri maksimalnoj širini ispisa od 105 mm i duljini od 1000 mm. Jednostavan rad oba pisača objašnjen je u video zapisima koji se mogu prikazati na zaslonu pisača.

Project Complete program za označavanje, jednostavno i fleksibilno konfigurira oba termička pisača, ali i sve ostale sustave za označavanje tvrtke Phoenix Contact.