Snažni DC / DC pretvarači

on
Categories: Phoenix Contact

Nova generacija istosmjernih pretvarača serije QUINT nudi više od samo reguliranog istosmjernog napona. Uređaji kombiniraju funkcije istosmjernog pretvarača s karakteristikama proizvoda koji su priključeni na QUINT POWER napajanj. Jedini je takav proizvod na tržištu.

Novi QUINT DC / DC pretvarači imaju dinamičku rezervu snage. Za pokretanje velikih opterećenja, dinamičko pojačanje nudi dvostruku izlaznu snagu unutar 5 s. SFB tehnologija (Selective Fuse Breaking Technology) isporučuje 6x nazivne struje za 15 ms, što je dovoljno snage za pouzdanu i ekonomičnu zaštitu istosmjernih krugova. Standardni minijaturni prekidači se selektivno aktiviraju dok potrošači koji su spojeni paralelno i dalje rade. Statičko pojačanje s do 125% neprekidne snage olakšava proširenje sustava.

Nadalje, sveobuhvatna signalizacija s analognim, digitalnim i relejnim kontaktima omogućava preventivni nadzor sustava. Moguće anomalije u radu se otkrivaju rano i pogreške se učinkovito sprječavaju.

Izbor Push-in ili vijčanog spoja je još jedna nova značajka. Nadalje, IECEx odobrenje omogućuje upotrebu u potencijalno eksplozivnim područjima. Zahvaljujući širokom rasponu temperature od -25 ° C do + 70 ° C, uređaji su fleksibilni u primjeni, a uređaj će biti pokrenut čak i pri temperaturi od -40 ° C. NFC sučelje može se koristiti za pojedinačno prilagođavanje signalnih pragova i karakterističnih krivulja.