ComPacT NSX100F: Kompaktni 3-polni prekidač s visokim kapacitetom

on
Categories: Schneider Electric

ComPacT NSX100F je 3-polni fiksni prekidač koji nudi optimalnu zaštitu i kompaktnost za različite primjene. Dizajniran za optimizaciju prostora i pružanje visokog kapaciteta prekida, ovaj uređaj je savršen za standardne i specifične elektroenergetske potrebe.

Visoki kapacitet i radni napon

S kapacitetom prekida (Icu) od 36 kA rms pri 415VAC 50/60Hz, ComPacT NSX100F osigurava pouzdanu zaštitu u zahtjevnim uvjetima. Radni napon od 690VAC 50/60Hz omogućava široku primjenu i fleksibilnost u različitim elektroenergetskim sustavima.

Fleksibilna zaštita s TMD sklopkom

Opremljen 100A termalno-magnetskom sklopkom (TMD), ovaj prekidač nudi podesnu termalnu zaštitu od preopterećenja i fiksnu magnetsku zaštitu. S dimenzijama 105 mm x 161 mm x 86 mm, dolazi s različitim opcijskim funkcijama i dodacima, omogućujući prilagodbu prema vašim specifičnim potrebama.

Usklađenost s međunarodnim standardima

ComPacT NSX100F zadovoljava međunarodne standarde kao što su IEC 60947, te CCC, EAC i pomorske specifikacije. Kao dio Schneider Electric EcoStruxure Power arhitekture, pruža pouzdanu integraciju u napredne energetske sustave.

Ovaj kompaktnog dizajna prekidač s visokim kapacitetom i svestranom zaštitom idealan je za sve koji traže efikasno rješenje za elektroenergetske sustave.