Harmony XVG monolitni signalni semafori

on
Categories: Schneider Electric

Schneider Electric Harmony XVG su monolitni signalni semafori promjera 60 mm koji svoju primjenu pronalaze u industrijskim postrojenjima. Osnovna im je svrha hitna signalizacija bilo kakvih nepravilnosti u radu strojeva ili instalacija, njihovih kvarova i nepredviđenih stanja, a sve da bi se izbjegli gubici vremena i proizvodnje koji neminovno vode do gubitka novca.

Dizajnom su jednostavni za integraciju u različite arhitekture automatizacije, a ponuđene mogućnosti za ugradnju u asortimanu su fleksibilne. Zato preporučujemo Schneider Electric Harmony XVG signalne semafore koji svojom kvalitetom garantiraju pravovremenu signalizaciju kvarova i minimiziraju eventualne gubitke.

Schneider Electric Harmony XVG signalni semafori kompletno su tvornički prethodno ožičeni i kompletirani cijevima za montažu koje se ovisno o potrebama korisnika mogu montirati sa L ili savitljivim nosačem.

Bilo kakve promjene u radu strojeva signaliziraju bez zvučnog signala i sa integriranim zvučnim signalom te u dvije optičke varijante: kao signalna bljeskalica (flash buz varijanta) ili samo signalno svjetlo (buz varijanta).

Prikladne su za napon od 24V AC/DC te za napon od 240V AC.

Ovisno o potrebama signaliziranja stanja u postrojenjima, moguće je montirati semafore s jednom, dvije, tri ili četiri boje. Radi se o crvenom, zelenom, žutom i plavom svjetlu koja označavaju određena stanja stroja, postrojenja ili instalacija.

Jamstvo je 18 mjeseci.

Proizvod je označen Green Premium TM oznakom. Svaki proizvod Schneider Electrica označen ovom oznakom spada u proizvode koji imaju najbolje rezultate po pitanju ekološke prihvatljivosti. Proizvodi su sukladni najnovijim propisima, transparentni o svom utjecaju na okoliš, na cirkularne proizvode kao i proizvode s malom emisijom CO2.

Za informacije o našim akcijama i novostima pretplatite se na naš newsletter.
U bilo kojem trenutku možete se odjaviti i prestat ćemo Vam slati naš newsletter s novostima.