PowerLogic mjerači snage

on
Categories: Schneider Electric

PowerLogic tehnologija sastavni je dio cjelokupnog rješenja za upravljanje energijom proizvođača Schneider Electric, čija end-to-end rješenja pomažu pri upravljanju energijom (zgradama i procesima za optimizaciju energije i troškova, poboljšanje performansi, te pružanje neprekinute usluge).

PowerLogic sustav mjerača, softvera i rješenja za kvalitetu električne energije pomažu u upravljanju kompletnom energijom, te omogućuju korisnicima da brzo reagiraju na potencijalne probleme i upravljaju energijom optimalno u financijskom i ekološkom smislu.

Od jednog objekta do cijele tvrtke, PowerLogic mjerači nadziru ključne distribucijske točke 24 sata dnevno, bilo da se radi o generatorima, trafostanicama, servisnim ulazima, glavnim mrežama, dovodima, opterećenjima ili opremi i sustavima treće strane.

Značajke PowerLogic mjerača snage:

  • Digitalni ulaz i izlaz za praćenje i kontrolu.
  • Modbus 485 komunikacijski priključak za daljinski nadzor.
  • Precizna identifikacija mogućnosti uštede energije.

PowerLogic mjerač je ugradbeni mjerač energije s zaslonom 96mm x 96mm s pozadinskim osvjetljenjem. Točnost mjerenja je prema standardu IEC 62053-22 i 64 uzorka po ciklusu. Mjerač mjeri energiju, aktivnu i jalovu snagu, napon, struju i frekvenciju. Radi u mreži od 50Hz ili 60Hz i prihvaća napon napajanja u rasponu od 100 do 415VAC i 125 do 250VDC. Nazivna linijska struja za ovaj mjerač je 1A ili 5A ulaz i podržava jednofazne i neutralne konfiguracije, trofazne ili trofazne i neutralne konfiguracije.

Mjerač ima dva digitalna ulaza i izlaza, konfigurabilna. Postoji 35 konfigurabilnih  alarma i podržava četiri tarifna rasporeda.

Za informacije o našim akcijama i novostima pretplatite se na naš newsletter.
U bilo kojem trenutku možete se odjaviti i prestat ćemo Vam slati naš newsletter s novostima.