Cedar Plus kompaktni nadžbukni IP44 program sklopki i utičnica

on
Categories: Schneider Electric

Cedar Plus kompaktni program sklopki i utičnica Schneider Electric-a sastoji se od prekidača, jednostrukih i dvostrukih utičnica te kombinacije prekidača s utičnicom.

Robusnog i jednostavnog je dizajna te osigurava kontrolu svjetla i snage u vanjskim i vlažnim unutarnjim okruženjima. Materijal izrade je visokokvalitetan što osigurava maksimalno trajanje proizvoda. Glatka površina bijele i svijetlo sive boje i moderan dizajn čine ovaj program savršenim za sve primjene.

Asortiman je otporan na teže vremenske uvjete te na prskanje, a utičnice su opremljene zaštitnim poklopcem.

Snap sustav za instalaciju štedi vrijeme ugradnje i spajanja jer vijci nisu potrebni. Proizvod se instalira s ravnim ili piramidalnim prstenovima. Oba su reverzibilna i pružaju IP44 zaštitu.

Stezaljke za podizanje na prekidačima i utičnicama sigurno spajaju umetke i žice.

Asortiman je označen Green Premium oznakom koja predstavlja predanost kompanije Schneider Electric u pružanju proizvoda koji imaju najbolje rezultate po pitanju ekološke prihvatljivosti u klasi. Green Premium obećava sukladnost s najnovijim propisima, transparentnost o utjecaju na okoliš, kao i cirkularne proizvode i proizvode s malom emisijom CO2.

Proizvode pronađite na našem web shopu.

Za informacije o našim akcijama i novostima pretplatite se na naš newsletter.
U bilo kojem trenutku možete se odjaviti i prestat ćemo Vam slati naš newsletter s novostima.