Sigurnosni prekidači Phoenix Contact

on
Categories: Phoenix Contact

Kompaktni beskontaktni sigurnosni prekidač PSRswitch Phoenix Contact-a zahvaljujući integriranoj RFID tehnologiji pruža maksimalnu zaštitu od neovlaštenog otvaranja i postiže najvišu razinu sigurnosti u skladu sa standardom EN ISO 14119. Kompatibilne evaluacijske jedinice, SAC kabliranje i integrirana dijagnostika omogućuju realizaciju ekonomičnog rješenja za digitalnu tvornicu.

Ovaj beskontaktni prekidač nadzire sigurnosna vrata i položaj stroja kako bi prebacio strojeve i sustave u sigurno stanje u slučaju nužde.

Prednosti sigurnosnih prekidača Phoenix Contact-a:

  • Maksimalna zaštita od neovlaštenog rukovanja zahvaljujući tri RFID razine kodiranja
  • Sigurna veza s opsežnim dijagnostičkim informacijama
  • M12 za jednostavnu ugradnju i održavanja
  • Kompaktan dizajn za fleksibilnu montažu na vrata i otvore
  • Isplativo cjelovito rješenje za sigurnu digitalnu tvornicu

Beskontaktna RFID tehnologija omogućuje funkcionalnost bez habanja zajedno s maksimalnom fleksibilnošću montaže. Sigurnosni prekidači su zaštićeni od manipulacije također zbog RFID kodiranja.

Dostupne su tri različite opcije kodiranja za senzor:

  • Opcija fiksnog koda s jednim naučenim aktuatorom
  • Opcija unicode s izmjenjivim aktuatorima koji se mogu naučiti i
  • Opcija s više kodova koja prihvaća sve aktuatore bez potrebe za njihovim učenjem.

Sigurnosni prekidači PSRswitch mogu se montirati na različite načine: okomito na sigurnosna vrata, vodoravno na manja vrata ili za nadzor različitih položaja. Budući da se sigurnosni senzor može dosegnuti s bilo koje strane, moguće ga je postaviti bilo gdje bez ograničenja, čak i na teško dostupna mjesta. Veza se postavlja preko standardnog muškog priključka M12. Sigurno serijsko povezivanje nekoliko sigurnosnih sklopki PSRswitch na jedinicu za procjenu moguće je putem standardiziranih Y-razvodnika i kabela senzora ili aktuatora za slobodno sklapanje.

Gumb za ponovno pokretanje može se instalirati izravno na sigurnosni prekidač. To sprječava nenamjerno pokretanje stroja, na primjer kada se vrata slučajno zatvore tijekom radova na održavanju.


Za informacije o našim akcijama i novostima pretplatite se na naš newsletter.
U bilo kojem trenutku možete se odjaviti i prestat ćemo Vam slati naš newsletter s novostima.