Prijenosni termalni pisači Phoenix Contact-a

on
Categories: Phoenix Contact

Prijenosni termalni pisači Phoenix Contact-a omogućavaju brzo i učinkovito označavanje velikih količina oznaka. Oznake je moguće printati u različitim formatima, u obliku kartica ili rola. Također, moguće ih je printati na različitim materijalima čime zadovoljavaju većinu potreba kupaca.

Ovaj sustav označavanja prilagođen je svakoj primjeni. Softverski je podržan od strane PROJECT softvera za označavanje.

Prednosti prijenosnih termo pisača:

  • Pouzdanost i dostupnost
  • Jednostavnost za servisiranje
  • Visoka kvaliteta ispisa
  • Visina znakova do 1,6mm
  • Kompaktan i robustan dizajn

Thermomark Prime je prijenosni termo pisač sa zaslonom osjetljivim na dodir. Inkapsulirane vrpce s tintom i baterija pojednostavljuju njegov rad. Moguć je ispis na širokom izboru materijala s više od 600 vrsta markera. Automatsko prepoznavanje vrpce s tintom i materijala sprječava pogreške u ispisu.

Thermomark Card 2.0 pisač je koji nudi optimalno rješenje za ispis plastičnih naljepnica u formatu kartica i listova. Instalacija i rukovanje je jednostavno i podržano od PROJECT softvera i aplikacije sustava MARKING.

Thermomark Roll 2.0 ispisuje naljepnice i skupljajuće navlake u rolama i formatu koji se koristi za označavanje terminala, žica, kabela i slične opreme. Print je visokokvalitetan i brz, a rukovanje jednostavno zahvaljujući integriranom touch screen zaslonu.

Thermomark Rollmaster ispisuje na materijalima za industrijsku upotrebu koji ne dolaze u formatu rola. Mogućnost centriranja pojednostavljuje rukovanje ovim pisačem.

Thermofox je ručni pisač, robustan i jednostavan za rukovanje s brojnim funkcijama. Obrađuje materijale koji dolaze u formatu rola za industrijsku upotrebu.

Thermomark W2 koristi se za obostrani tisak.

Phoenix Contact sisteme označavanja pronađite na našem web shopu.

Za informacije o našim akcijama i novostima pretplatite se na naš newsletter.
U bilo kojem trenutku možete se odjaviti i prestat ćemo Vam slati naš newsletter s novostima.