MOELLER grupa, osnovana davne 1899. godine u Bonnu, jedan je od vodećih globalno prisutnih isporučitelja opreme za automatizaciju i distribuciju energije. Tvrtka posluje u preko 90 zemalja, a proizvodnja je raspoređena u 19 tvornica diljem svijeta. Moeller grupa je podijeljena u 5 odjela: automatizacija, uređaji za upravljanje, kontrolni uređaji, motorni pogoni, zaštitni prekidači i automatizacija u zgradarstvu.
2008 godine američka korporacija Eaton kupuje Moeller.

EATON je vodeća svjetska kompanija u distribuciji električne energije koja opskrbljuje svoje kupce sigurnim i učinkovitim rješenjima za područja električnih, hidrauličnih i mehaničkih izvora energije.
Sa tisućama svojih proizvoda, Eaton, svjetski lider u tehnologiji uspješno odolijeva svim izazovima modernog doba. Jedna od Eatonovih poslovnih divizija „Electrical“ je broj jedan u distribuciji električne energije i sustava za upravljanje, koja konstantno radi na unapređivanju kvalitete, učinkovitosti, sigurnosti i pouzdanosti. Eatonovi brandovi su Cutler-Hammer®, MGE Office Protection Systems™, Powerware®, Holec®, MEM®, PowerChain Management®, Santak® i Moeller.


 

Online katalozi:

 Glavni katalog 2011 (online)

 

 Pregled proizvoda za strojeve (online)

 

 Eaton priručnik 2011 (online)

 

 

 

 

Tuesday the 20th.